sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΙΡΑΝΩΝ, ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ & ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ. κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΙΡΑΝΩΝ, ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ & ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ. κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. (δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ) που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τις εκδηλώσεις με αφορμή την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 6-7 Ιουνίου 2017 στην πόλη της Λάρισας, να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία με τίτλο μηνύματος «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στις 15:00 το μεσημέρι.

Οι διαπιστεύσεις, αφορούν τις εξής εκδηλώσεις:

  • Εκδήλωση ανακήρυξης Αρχιεπισκόπου σε Επίτιμο Δημότη Δήμου Λαρισαίων (Τρίτη 6 Ιουνίου – 12.30 μ.μ. – αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου)
  • Ομιλία Αρχιεπισκόπου στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας (Τρίτη 6 Ιουνίου – 8 μ.μ. – Δημοτικό Ωδείο Λάρισας)
  • Επισκέψεις Αρχιεπισκόπου σε Ανοικτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο και στο Διαχρονικό Μουσείο, το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου. (Για το ακριβές πρόγραμμα των παραπάνω επισκέψεων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωσή σας)

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε μέσο να είναι συγκεντρωτικά. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Ονοματεπώνυμο:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Προσωπικό email:

ΜΜΕ το οποίο εκπροσωπείτε:

* Θα υπάρξει νεότερο ενημερωτικό σημείωμα για τεχνικής φύσεως ζητήματα.

**Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Τύπου, κ. Άρη Ψύχα, στα τηλέφωνα 2413500211, 6970981913.

Γραφείο Τύπου Δήμου Λαρισαίων

Μαραθώνιος Δοκιμαστική Ετικέτα

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1