sandal logo

poli 12

Ο πρέσβης της Νότιας Κορέας στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Την έναρξη του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας με το αφιέρωμα στο κορεατικό σινεμά με τίτλο “Korea in Love” την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, τίμησε με την παρουσία του η Αυτού Εξοχότης κ. H.E. Youngjip Ahn, Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα.

Τον Πρέσβη υποδέχτηκαν στην Πινακοθήκη ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων και η Αντιπρόεδρος κ. Άννυ Ψάρρα-Περίφανου, ο κ. Νίκος Αρτινός καλλιτεχνικός διευθυντής και ο κ. Τάσος Γούσιος υπεύθυνος επικοινωνίας του φεστιβάλ. Μετά την κήρυξη της έναρξης του φεστιβάλ και, αφού οι ιστορικοί τέχνης της Πινακοθήκης ξενάγησαν τον κ. H.E. Youngjip Ahn στις εκθέσεις του μουσείου, ακολούθησε απονομή αναμνηστικού δώρου ενός λευκώματος της Συλλογής Κατσίγρα από τον κ. Καλογιάννη. Στη συνέχεια, παρουσία του Πρέσβη, πραγματοποιήθηκε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πινακοθήκης, μαζί με τους εργαζόμενους και καθηγητές των Εργαστηρίων. Ο Πρόεδρος και ο Πρέσβης ευχήθηκαν σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Τέλος, στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου της Πινακοθήκης πραγματοποιήθηκε δεξίωση της πρεσβείας για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1