sandal logo

poli 12

Κοπή πίτας των Ακαδημιών και των Σχολών εκμάθησης αθλημάτων του Δήμου Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι Ακαδημίες και οι Σχολές εκμάθησης αθλημάτων   του Δήμου Λαρισαίων   το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 πμ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων ευχήθηκε  στα παιδιά και στους γονείς   Καλή Χρονιά με οικογενειακή ευτυχία   και δήλωσε ότι  ο Δήμος Λαρισαίων θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης, επιδιώκοντας συνεχώς την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες της Λάρισας, ιδιαίτερα δε προς τους νέους και τις νέες που αποτελούν και το μέλλον αυτής της πόλης. Τέλος, απευθυνόμενος στους γυμναστές των προγραμμάτων, τους ευχαρίστησε για το έργο τους και τους ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη που καταδεικνύουν μέχρι σήμερα.

Οι ακαδημίες (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση) και οι Σχολές εκμάθησης αθλημάτων (αντισφαίριση, ιππασία, ποδηλασία και zumba kids)  του Δήμου Λαρισαίων, υλοποιούνται πολλά χρόνια στην πόλη μας με επιτυχία και αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια οι γονείς απέναντι στους καθηγητές φυσικής αγωγής κ.κ. Μπατζηλιώτη Χρήστο, Αρσενίου Νίκο, Ευαγγέλου Εύη, Γκανάτσα Σταυρούλα, Αλεξάνδρου Νατάσα, Μπελτέ Σμαράγδα, Παυλοπούλου Ευαγγελία, Σαμαντζή Χάρη, Κυριτσάκα Μαρία, Παπανικολάου Χριστίνα, Σαμαρά Ελένη, Αποστόλου Βαγγέλη, Καράτζου Έφη, Κουρίνου Ματίνα και Γκαμπλιά Γιώργο.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Απόστολος Καλογιάννης και ο  εντεταλμένος για τα  θέματα αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος.

 /

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1