sandal logo

poli 12

Κέντρο Κοινότητας - Έναρξη εκπαιδευτικών δράσεων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Κέντρο Κοινότητας έχει ως βασικό στόχο την εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και την ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με τα Κοινωνικά Προγράμματα και υπηρεσίες που λειτουργούν στην περιοχή.

Στα πλαίσια της διευκόλυνσης της ουσιαστικής πρόσβασης των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο στη στέγαση, στην υγειονομική περίθαλψη, στην εκπαίδευση, στην κοινωνική προστασία και στην αγορά εργασίας το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, 25 ωρών, “Ελληνικά για την Εργασία” (Business Greek for beginners), με στόχο την ομαλή ένταξη των ωφελουμένων στην αγορά εργασίας.

Η διαδικασία των αιτήσεων και των εγγραφών για τη δημιουργία νέων τμημάτων θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στην έδρα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων Οικονόμου Εξ οικονόμων 8Α και Ρούσβελτ και στο τηλ: 2410680242.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1