sandal logo

poli 12

Δράση ενημέρωσης για τα Μεταβολικά Νοσήματα στο Παράρτημα Ρομά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε συνέχεια των ενημερωτικών δράσεων υγείας στον οικισμό ΡΟΜΑ το Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Αγίου Γεωργίου της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας ενημέρωσαν τους ωφελούμενους του οικισμού για τα μεταβολικά νοσήματα.

Η ιατρός της ΤΟΜΥ Αγίου Γεωργίου Αλμπανίδου Σοφία και η επισκέπτρια υγείας Φάκα Μαρία, μίλησαν για το τι είναι τα μεταβολικά νοσήματα, που οφείλονται, πως εκδηλώνονται αλλά και τους τρόπους διάγνωσης και αντιμετώπισής τους.

Με το πέρας της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στο επιστημονικό προσωπικό και να θέσουν τις απορίες τους.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 Νέα Σμύρνη, τηλ. 2416006922, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

230711 metadidomena nosimata kk parartima roma

                           

                                    

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1