• Home

Συναυλία και MasterClass από το Alter Sonus Trio στο Μουσικότροπο

Print

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες φιλοξενεί στις 18 και 19 Μαρτίου το φεστιβάλ Μουσικότροπο, τη Λαρισαία τσελίστρια Ήβη Παπαθανασίου, μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τον πιανίστα Κώστα Χάρδα, επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και τον κορνίστα Κώστα Σίσκο, επίσης μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Οι τρεις καλλιτέχνες που δημιούργησαν το Alter Sonus Trio, ένα σύνολο που φημίζεται για το εξαιρετικό ηχόχρωμα που δημιουργεί ο συνδυασμός αυτών των τριών οργάνων, πρόκειται να παρουσιαστούν το Σάββατο στις 18 Μαρτίου στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ, για μία συναυλία στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μουσικότροπο, που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Παράλληλα, την επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί MasterClass για χάλκινα πνευστά όργανα με τον Κώστα Σίσκο, για πιάνο με τον Κώστα Χάρδα, για τσέλο με την Ήβη Παπαθανασίου, καθώς και σεμινάριο μουσικής δωματίου.
Είναι ευκαιρία για τους σπουδαστές μουσικής της πόλης μας, να έρθουν σε επαφή με καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς για να τους μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Συναυλία: Σάββατο 18 Μαρτίου, Αίθουσα Συναυλιών ΔΩΛ, ώρα 20:30
Προπώληση στο Δ.Ω.Λ. στο δεύτερο όροφο καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00.
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 12€, μειωμένο 10€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας, 65+)

Master class: Κυριακή 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ώρα 10:00-14:00
Κόστος: Δωρεάν

Contact

Municipality of Larissa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Call center: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

More Info

kairos 1 en ekdromes larissa en

Copyright © 2016 Municipality of Larissa | Website Design by ITBIZ DIGITAL AGENCY