sandal logo

  • Home
  • Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020

Εκτύπωση E-mail
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ως μια «ομπρέλα» υπό την οποία εντάσσονται δράσεις και έργα στην κατεύθυνση της αειφορίας, της καινοτομίας, της τεχνολογικής επανάστασης και της κλιματικής αλλαγής, χαρακτηρίζεται πλέον η βιώσιμη κινητικότητα, όχι μόνο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά από τη διεθνή κοινότητα, ενώ η ετήσια εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η οποία κινητοποιεί τους πολίτες, προκειμένου να αλλάξουν τη νοοτροπία και τις συνήθειές τους ως προς τις μετακινήσεις του, είναι μόνο ένα κομμάτι της όλης προσπάθειας.
Για να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook, πατήστε ΕΔΩ

Έκθεση Ηλεκτροκίνησης από 16 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ποδήλατα πατίνια αμαξίδια.

«Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο»  την Κυριακή 20/9 κατά την οποία μεγάλο τμήμα του κέντρου κλείνει για τα αυτοκίνητα, αφήνοντας ελεύθερο χώρο στους πεζούς, στους ποδηλάτες και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο Πολιτιστικός Περίπατος στο κέντρο της πόλης σε συνεργασία με το Εφορεία Αρχαιοτήτων και το Σύλλογο Φίλων Διαχρονικού Μουσείου το Σάββατο 19 Σεπτ 10:30

Αντίστοιχος Πολιτιστικός Περίπατος με αμαξίδια για ΑΜΕΑ την Κυριακή 20/9 σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας 20 Σεπτ 10:30.
Σήμανση με έντονο χρωματισμό των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Ποδηλατοβόλτα το απόγευμα του Σαββάτου 18:00-20:00 σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων τον Ποδηλατικό Σύλλογο  «Π.Α.Σ Πηνειός» και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας  «Institut Francais»

European Mobility Week: http://www.mobilityweek.eu/

European Mobility Week (YouTube channel): https://www.youtube.com/channel/UC1WcsP820ey_ZpDvZrFy0JQ

    


 


Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1