sandal logo

poli 12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Η/Υ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων ενδιαφέρεται να προμηθευτεί ανταλλακτικά Η/Υ (τροφοδοτικά για Η/Υ, ποντίκια usb και αντάπτορες μετατροπής τροφοδοτικού 24 pin σε 8 pin), όπως περιγράφονται στην με αρ.πρωτ. 39141/7-9-2021 Τεχνική Περιγραφή.
Η διαδικασία θα γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής για το σύνολο των ειδών και με ενδεικτικό συνολικό προϋπολογισμό μέχρι 1.309,44 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Επιμέρους προσφορές δεν θα γίνονται δεκτές.
Παρακαλούμε να στείλετε προσφορά (τεχνική και οικονομική) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι Τετάρτη 22/9/2021, ώρα 12:00μ. Η προσφορά θα περιλαμβάνει συμπληρωμένο τον πίνακα συμμόρφωσης μαζί με τα τεχνικά φυλλάδια, όπου χρειάζονται και η οικονομική προσφορά θα περιλαμβάνει το έντυπο οικονομικής προσφοράς .
Δεν απαιτούνται δικαιολογητικά συμμετοχής.

Για την Πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ
Για την Τεχνική Περιγραφή πατήστε ΕΔΩ
Για τον Πίνακα Συμμόρφωσης πατήστε ΕΔΩ
Για το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1