sandal logo

poli 12

Πρόχειρος Διαγωνισμός - Παροχή υπηρεσιών:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΤΟΥ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 /

 

Ο Δήμος Λαρισαίων προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά συμφερότερη προσφορά για την παροχή υπηρεσιών «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΤΟΥ» - Υποέργο 2 της πράξης «Πολιτιστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στον Δήμο Λαρισαίων με διαδραστικό χαρακτήρα» για τον Δήμο Λαρισαίων σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 13 του ν. 3731/08 και του ΠΔ 28/80, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού  27.150 ευρώ με το Φ.Π.Α, (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 22.073,17 + ΦΠΑ (23%): € 5.076,83).

          Το Έργο συγχρηματοδοτείται  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (ΕΚΤ- κοινοτική συνδρομή) και από Εθνικούς Πόρους (εθνική συμμετοχή).

 

Οι παραλήπτες της Διακήρυξης μέσω του διαδικτυακού τόπου θα πρέπει, επίσης, να αποστέλλουν τα στοιχεία τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (όπως επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έτσι ώστε η Αναθέτουσα Αρχή να έχει στη διάθεσή της πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν τη Διακήρυξη, για την περίπτωση που θα ήθελε να τους αποστείλει τυχόν συμπληρωματικά στοιχεία ή διευκρινίσεις επ’ αυτής. Σε περίπτωση τυχόν παράλειψης συμπλήρωσης των στοιχείων του πιο πάνω εντύπου ή τυχόν ελλείψεων ή πλημμελειών κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων αυτών, την ευθύνη για την μη ενημέρωσή του φέρει ο Υποψήφιος.

Για την περίληψη της διακήρυξης, πατήστε ΕΔΩ

Για το Α' Μέρος:Αντικείμενο και Προδιαγραφές Έργου, πατήστε ΕΔΩ

Για το Β' Μέρος:Γενικοί και Ειδικοί Όροι, πατήστε ΕΔΩ

Για το Γ' Μέρος:Υποδείγματα και Πίνακες Συμμόρφωσης, πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1