Έρευνα κοινής γνώμης για τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε στον 1ο κύκλο του προγράμματος «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση - ELoGE», για το οποίο βραβεύτηκε το 2018. Το Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση - ELoGE» για τους ελληνικούς δήμους είναι μέρος του Κοινού Έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τον Οκτώβριο του 2020 ξεκινά ο Β΄ κύκλος του Προγράμματος από το Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ).

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι η αναγνώριση και η πιστοποίηση δήμων, οι οποίοι επιτυγχάνουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο διακυβέρνησης σύμφωνα με τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Συμβούλιο της Ευρώπης παρέχει μια έρευνα για τους πολίτες προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως τεκμήριο για να υποστηρίξετε τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου για το Σήμα Αριστείας.

Παρακαλούμε τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έρευνα να συμπληρώσουν online το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfc6JuVB8isRsi8HxyT6JJgExqlQ7S_Sb59pIpcK6_HlwZpXQ/viewform?usp=sf_link.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων.

Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός έως 30/12/2020. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εύκολη και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά.