Οικολογικά παραμύθια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η κλιματική αλλαγή, που από χρόνια είχαν προειδοποιήσει για την εμφάνισή της οι επιστήμονες, είναι πια παρούσα. Αν δεν ληφθούν μέτρα, το 2030 η θερμοκρασία του περιβάλλοντος θα ανέβει 2 βαθμούς με καταστροφικές συνέπειες.

Όλοι σιωπούσαν ώσπου ήρθε ένα 16χρονο κορίτσι από τη Σουηδία, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και εκατομμύρια άνθρωποι, ιδιαίτερα παιδιά, βγήκαν στους δρόμους.
Τα παιδιά είναι το μέλλον και το διεκδικούν. ‘Όμως, πρέπει να γνωρίζουν.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών - Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας σε συνεργασία με τον συγγραφέα Βαγγέλη Κολώνα, ξεκινά από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 5.30μ.μ. - 6.30μ.μ., στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος), μια σειρά αφήγησης πρωτότυπων παραμυθιών αποκλειστικά για το περιβάλλον.

Στη δράση συμμετέχει η συνθέτρια Ράνια Τσοχατζή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά.

 Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, τηλ: 2410671173, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., https://www.facebook.com/www.edimovilviolarissa/

191030 bibliothiki