«Ιστορίες Αγάπης…» στον θερινό κινηματογράφο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την ιταλική ταινία «Ιστορίες Αγάπης που δεν Ανήκουν σ’ Αυτόν τον Κόσμο» θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 9 μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Η Κλαούντια και ο Φλάβιο γνωρίζονται μετά από μία αντιμαχία που είχαν ως ομιλητές σε ένα πανεπιστήμιο. Αμέσως ερωτεύονται παθιασμένα. Εκείνη είναι έτοιμη να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, ενώ εκείνος δεν βλέπει έτσι το μέλλον του. Θα καταλήξουν να χωρίσουν.

Ο Φλάβιο θα γνωρίσει την νεαρή Τζόρτζια, που θα τον αναζωογονήσει, ενώ η Κλαούντια, προσπαθώντας να ξεχάσει τον μεγάλο έρωτά της γι’ αυτόν, θα γνωρίσει την φοιτήτριά της, την Νίνα, με την οποία θα ξεκινήσει μία νέα ερωτική ιστορία.

Την φοβίζουν η διαφορά ηλικίας, η ιδέα να είναι σε σχέση με μια γυναίκα, αλλά αυτό που την κάνει να διστάζει πιο πολύ, είναι ότι ο σεβασμός δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε αγάπη. Όμως, η Νίνα είναι τόσο όμορφη και σαγηνευτική, σχεδόν ακαταμάχητη...

Η ταινία είναι ένα πορτρέτο ερωτικών σχέσεων, μια δυνατή ιστορία που μιλάει για εμάς, την αναζωογονητική έκρηξη του πάθους και την επώδυνη επούλωση της μνήμης.

Η ηλικία, ο έρωτας και η κατάρρευση που μπορεί να επιφέρει η απώλειά του, μέσα από μια κωμική, γλυκόπικρη αλλά και πικάντικη σκοπιά.

Δραματική κομεντί 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 92'
Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Φραντσέσκα Κομεντσίνι με τους: Λουτσία Μασίνο, Τόμας Τραμπάκι, Βαλεντίνα Μπελέ
Γενική είσοδος 4 ευρώ

                     190906 istories agapis1     190906 istories agapis