Αιτήσεις για τη ΣΜΕ Ανακοίνωση (ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού) - Πρόγραμμα EasyRights

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων ανακοινώνει την πρόθεση να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Τμήματος Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού  σε ότι αφορά τη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου «Easyrights» με καθήκοντα που απορρέουν από τους στόχους και τις γενικότερες ανάγκες υλοποίησης του έργου.

Ο/Η υποψήφιος/α μπορεί να υποβάλλει αίτηση από τη Ψηφιακή Πλατφόρμα του Δήμου Λαρισαίων στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://bit.ly/2zUQ1rH_ΔΗΜΟΣΛΑΡΙΣΑΙΩΝ-ΗλεκτρονικέςΥπηρεσίες

Προθεσμία υποβολής αίτησης από 15/05/2021 έως και 24/05/2021.

Για το έντυπο της αίτησης, πατήστε ΕΔΩ (doc)

Για το κείμενο της ανακοίνωσης, πατήστε ΕΔΩ

Για το παράρτημα απόδειξης γλωσσομάθειας, πατήστε ΕΔΩ

Για το παράρτημα απόδειξης χειρισμού Η/Υ, πατήστε ΕΔΩ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

Επιλέγοντας το ανωτέρω link, ο υποψήφιος:

  • εισέρχεται στο περιβάλλον της ψηφιακής πλατφόρμας,
  • επιλέγει από το αριστερό μενού: «Οι Αιτήσεις μου»,
  • ακολουθεί η αυθεντικοποίηση του χρήστη/ υποψηφίου με τους κωδικούς TAXISNET
  • επιλέγει: «Εισαγωγή»

Στο πεδίο Κατηγορία Αιτήσεων επιλέγει Τμήμα Προσωπικού και στο πεδίο Υποκατηγορία Αιτήσεων επιλέγει Τμήμα Προσωπικού-Αιτήσεις για ΣΜΕ-Πρόγραμμα EasyRights.

Συμπληρώνει όλα τα πεδία με τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ (τα υποχρεωτικά έχουν την ένδειξη *).

Στα Συνοδευτικά Δικαιολογητικά επιλέγοντας κάθε γραμμή και πατώντας Επεξεργασία, επισυνάπτει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (όπως Ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων και ιδιοτήτων του, κ.λ.π), σύμφωνα με την ανακοίνωση και το σχετικά με αυτή παραρτήματα.

Επιλέγοντας, π.χ. την 1η γραμμή "Αίτηση" και πατώντας Επεξεργασία, επισυνάπτει το έντυπο της αίτησης κ.ο.κ..

Ο υποψήφιος μπορεί να ομαδοποιήσει (σε μια ή περισσότερες κατηγορίες) τα δικαιολογητικά του και να τα επισυνάψει στα Συνοδευτικά Δικαιολογητικά.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Δήμου Λαρισαίων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (GDPR)

Ο Δήμος Λαρισαίων, πλήρως συμμορφωμένος με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν από την αίτηση και τα τυχόν συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά έγγραφα θα διαβιβαστούν στην αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος Λαρισαίων υποβάλει σε επεξεργασία μόνο τα Προσωπικά Δεδομένα σας που είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία. Εφαρμόζει επίσης τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για  τη νόμιμη τήρηση, την επεξεργασία και την ασφαλή φύλαξη των αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έτσι ώστε να διασφαλίζει και να προστατεύει με κάθε τρόπο την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, παράνομη διαβίβαση ή την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία τους.