sandal logo

poli 12

Δήμος Λαρισαίων - Περισυλλογή και περίθαλψη αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων, στα πλαίσια άσκησης των αρμοδιοτήτων του, μεριμνά για την περισυλλογή και την κτηνιατρική περίθαλψη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, καθώς και για την προσωρινή φιλοξενία (για αδέσποτα σκυλιά) στο καταφύγιο και την μετέπειτα επανένταξή τους.

Σε περίπτωση εντοπισμού αδέσποτων ζώων συντροφιάς που χρήζουν περισυλλογή και περίθαλψη σε περιοχές και συνοικίες που ανήκουν στα όρια του δήμου Λαρισαίων, παρακαλούμε τους δημότες να απευθυνθούν στο Γραφείο Πολιτών του Δήμου:

  1. Τηλεφωνικά στο 2413-500-400 ή στο 2413-500-294, Δευτέρα ως Παρασκευή, 07:00πμ - 15:00μμ, ώστε να καταγραφεί το αίτημα και να διαβιβαστεί προς επίλυση στην αρμόδια Υπηρεσία (Κυνοκομείο)
  2. Με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω του site του δήμου στο πλαίσιο «Επικοινωνία»
  3. Μέσω της εφαρμογής Novoville, όπου οι δημότες μπορούν να δηλώσουν απευθείας το αίτημά τους στο δήμο, και να παρακολουθούν την εξέλιξή του, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
    • Δωρεάν εγκατάσταση της εφαρμογής novoville στο κινητό (για iphone μέσω App Store και για android κινητά, μέσω Play Store)
    • Εγγραφή στο novoville (βάζουμε ένα email και έναν δικό μας κωδικό)
    • Καταγραφή του αιτήματος (βάζουμε διεύθυνση, περιγραφή του προβλήματος και αν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία).

220518 nov

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1