Συνδιοργάνωση 48ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Σκακιού, στη Λάρισα, από Σύλλογο Σκακιστών και Δήμο Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, συνδιοργανώνουν την τελική φάση του 48ου Πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η πόλη μας φιλοξενεί τέτοια διοργάνωση., η οποία αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων συνεργειών του Δήμου με το Σύλλογο Σκακιστών , ( Κατασκήνωση στην Πόλη , ΚΔΑΠ) και προσπάθειας για την προώθηση του Σκακιού στην πόλη της Λάρισας.

Οι αγώνες θα λάβουν μέρος στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Μετροπόλ, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία του.

Το final four του πανελλήνιου πρωταθλήματος αποτελεί την μεγαλύτερη σκακιστική διοργάνωση στην ιστορία της Λάρισας. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι η Ευβοϊκή Ένωσις Σκακιστών, η Σκακιστική Ακαδημία Συκεών- Νεάπολης, ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας και ο Φυσιολάτρης Νίκαιας.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο μικρός και μεγάλος τελικός, που θα αναδείξει την πανελλήνια πρωταθλήτρια ομάδα. Οι αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το chess24.

211104 chess