sandal logo

larissa

Παράσταση χορού στο Θέατρο του Μύλου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Θεσσαλικό παρουσιάζει το «JOY» της χορευτικής ομάδας ALMALIBRE.CO

Το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει τη νέα παραγωγή της χορευτικής ομάδας ALMALIBRE.CO με τίτλο «JOY», την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00, στο Θέατρο του Μύλου.

Το “JOY” είναι ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού και αναζήτησης του εαυτού. Είναι η πορεία ενός ανθρώπου σε αναζήτηση της ταυτότητας του. Μία γυναίκα ανακαλύπτει, μοιράζεται και επανασυνδέεται με το σώμα της, προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει στο παρόν και να φανταστεί ένα καλύτερο μέλλον. Η ανάγκη για ταύτιση, αποδοχή, θαυμασμό, εξερεύνηση, έρωτα συνοδεύει τις ιστορίες που κατοικούν το σώμα της και συχνά τις επικαλείται ή τις ανακαλεί.

Το έργο εμπνέεται από την περίφημη «The weeping woman» του Pablo Picasso και την ιστορία της γυναίκας που παρουσιάζει, της Dora Maar. Η αντίθεση ανάμεσα στην έντονη παλέτα του ζωγράφου και του προσώπου της που έχει διαστρεβλωθεί από το θρήνο και τη θλίψη είναι έναυσμα για το έργο.

Η Αναστασία Μπρουζιώτη, δημιουργός και ερμηνεύτρια του έργου, εξερευνά τις μεταλλαγές του εαυτού σε συνάρτηση με τις έντονες εμπειρίες και τα μοιραία γεγονότα που επηρεάζουν τον ψυχισμό και την συμπεριφορά. Με την κίνηση και την αμφίεση να εναλλάσσονται διαρκώς βρίσκεται σε μία κατάσταση συνεχούς μεταμόρφωσης. Σε ένα μινιμαλιστικό περιβάλλον, εκτεθειμένη στο φυσικό φως και με το κοινό να την περιβάλλει, διερευνά κινητικά τη βουτιά στα όρια της ύπαρξης, εναλλάσσοντας το κωμικό με το τραγικό και το ρεαλιστικό με το φαντασιακό. Μέσα από το “JΟΥ” η ηρωίδα διανύει την πορεία της προς μία προσωπική αίσθηση πληρότητας και προσκαλεί τον θεατή να την συντροφεύσει σε ένα ταξίδι προς την αποδοχή των πολλαπλών ταυτοτήτων ή αλλιώς των διαφορετικών εαυτών που κατοικούν μέσα της.

211025 JOY1

Συντελεστές:

Χορογραφία / Ερμηνεία: Αναστασία Μπρουζιώτη

Δραματουργία: Ευθύμης Χρήστου

Βοηθός χορογράφου: Σταύρος Αποστολάτος

Πρωτότυπη σύνθεση μουσικής: Αντώνης Βλάχος

Επιμέλεια Κουστουμιού: Αλεξία Θεοδωράκη

Σχεδιασμός πουκαμίσου: Βασιλική Σύρμα

Φωτογραφία / Trailer / Βίντεο: Σιδέρης Νανούδης

Επιμέλεια κειμένου: Ιωάννα Νασιοπούλου

Σχεδιασμός Αφίσας: Μαίρη Μη

Παραγωγή: Almalibre.co και την οικονομική υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου

Πολιτισμού και Αθλητισμού 2010-2021

Διάρκεια: 45 min

Τrailer: https://www.youtube.com/watch?v=jASZ9j-qYD4

FB: https://www.facebook.com/events/2723700444595733?ref=newsfeed

Η παράσταση είναι COVID FREE.

Γενική είσοδος: 8,50 ευρώ.

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: Γραμματεία Θεσσαλικού Θεάτρου, τηλ. επικοινωνίας: 2410 621209 (10-2μ.μ. εργάσιμες μέρες). Η παραλαβή του εισιτηρίου πραγματοποιείται στο χώρο του θεάτρου.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1