"Οι φίλοι τα λένε λαικά" στην Αυλή του Μύλου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 21:00 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία "Οι φίλοι τα λένε λαικά" στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για μια παρέα Λαρισαίων μουσικών που αγαπούν να διασκεδάζουν τον κόσμο με τραγούδια που αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε με αυτά, όπως: Το πλοίο θα σαλπάρει, Τρελή κι αλλοπαρμένη, Τα παράνομα φιλιά, Κάτω απ'το πουκάμισό μου, Ο Σαλονικιός κ.ά.

Είσοδος ελεύθερη.
Διάρκεια 1 ώρα και 15΄.

Συντελεστές:
Μαρία Μπέλλου: τραγουδίστρια - συνθέτης
Δημήτρης Μαρογιάννης: τραγουδιστής
Κώστας Παλάγκας: μπουζούκι
Θάνος Παρασκευάς: πλήκτρα-πιανο
Νίκος Τσιντζιλώνης: τύμπανα

***Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού.
Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δεν θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Επιπλέον, το κοινό συστήνεται να φορά μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.
Καλή διασκέδαση!