Παρουσιάζεται «Το ένοχο μυστικό» της Παγώνας Ζηλιασκούδη- Καραΐσκου (Τετάρτη 04/03/2020, ώρα 19:00)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

200221 enoxomystiko

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Παγώνας Ζηλιασκούδη - Καραΐσκου «Το ένοχο μυστικό» από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει» την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 7 το απόγευμα, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο με ελεύθερη είσοδο.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η κα. Μίτσα Βορβή (Διευθύντρια του Κέντρου Παιδικής Μερίμνης Θηλέων Λαρίσης - πρώην Ορφανοτροφείου), η κα. Βάσω Δοβλατανιώτη (Κοινωνική Λειτουργός, προϊσταμένη τμήματος δομών Κοινωνικής Ένταξης, Απασχόλησης & Ισότητας των Φύλων του Δήμου Λαρισαίων), η κα. Αθανασία Παλέντζα (ψυχολόγος) και η ίδια η συγγραφέας. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κα. Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου (μέλος της Ε.Ε. του ΠΟΚΕΛ και μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς).

…Τελικά πήρε τη γενναία απόφαση να τα ομολογήσει όλα, να ξαλαφρώσει η ψυχή της. Θα ομολογήσει κάτι φρικτό κι οδυνηρό, που βασανίζει και κατατρώει, σα σαράκι την καρδιά της, δεν την αφήνει να ησυχάσει και να ηρεμήσει, παρά τα ευτυχισμένα χρόνια του έγγαμου βίου της. Αυτή η ομολογία της είναι σαν ένας τυφώνας, που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του, σα μια τορπίλη, κρυμμένη βαθιά στον πυθμένα της θάλασσας, που οδηγεί στην καταστροφή και τον όλεθρο…