1ο Larizona festival στον Μύλο του Παππά (Πέμπτη 11/07/2019, ώρα 17:00 μ.μ.)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται μέσα στην κάψα του καλοκαιριού και φιλοδοξεί να μας ταρακουνήσει!

Το Μαύρo Πρόβατο - Mavro Provato σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν το Larizona festival vol 1!

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 17:00 στην αυλή του Μύλου του Παππά ξεκινά το 1ο Larizona festival.

Ο Μύλος θα γεμίσει από τις μουσικές τεσσάρων γνωστών συγκροτημάτων:

1000mods: Οι Έλληνες 1000mods δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, όχι επειδή προέρχονται από την εγχώρια σκηνή, αλλά γιατί είναι μια μπάντα που διαθέτει τεράστια δημοτικότητα στη χώρα μας και ταυτόχρονα απολαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση και σεβασμό στο εξωτερικό.

Hidden in the basement: Δημιουργημένοι το 2007, με βασικό κίνητρο την αγάπη τους για τη μουσική που παίζουν, οι Hidden in the Basement έχουν ήδη διαγράψει μια ποιοτική και συνεπή πορεία στην εγχώρια underground σκηνή.

Λάργκο: Οι Θεσσαλονικείς Λάργκο - Largo, το σχήμα με τον ιδιαίτερο και πολυσυλλεκτικό ήχο. Ηλεκτρικές κιθάρες που μας συνδέουν με το πάλαι ποτέ ελληνικό ροκ του ’90, παραδοσιακά πνευστά που ξεπροβάλουν μέσα από ψυχεδελικά τοπία, ζωηροί ρυθμοί που υποστηρίζουν τους έντονα κοινωνικούς στίχους και καταλήγουν να είναι η λοξή ματιά του σχήματος για όσα συμβαίνουν γύρω τους.

190626 larizona afisa


Prospects: Οι Prospects είναι μια παρέα φίλων από τη Λάρισα, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2010 να παίζουν παρέα και να συνθέτουν δική τους μουσική λόγω του πάθους για την πανκ ροκ σκηνή κυρίως. εμπνευσμένη από τα ’90s της Καλιφόρνιας .

Εικαστικό δρώμενο live στο live

Μια μικρή ομάδα Λαρισαίων εικαστικών, θα δημιουργήσουν ζωντανά μια εικόνα ροκ, χωρίς να γνωρίζουν το σχέδιο της σύνθεσης που δουλεύουν. Η εικόνα θα ολοκληρωθεί όταν τελειώσουν όλα τα κομμάτια που τη συνθέτουν και θα φανεί με την τοποθέτησή τους σε τοίχο εντός του χώρου του φεστιβάλ.

Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τους δημιουργούς επί το έργον.

Κάθε καλλιτέχνης θα φέρει τα υλικά της προτίμησής του και ό,το φτιάχνουν πρέπει να είναι έτοιμο με το τέλος του  φεστιβάλ.

Τα ονόματα των εικαστικών: Λάσκαρης Αστέριος, Λάσκαρης Χρήστος, Δημητρίου Αστέριος, Ζηπέλα Ζωή, Καλογήρου Δήμητρα, Σαμαράς Χρήστος, Σάρλη Ελένη.

Συμμετέχουν οι γνωστές από τη διοργάνωση του φεστιβάλ Lacomics, Εκδόσεις του Κάμπου και ο ταλαντούχος Μέλανδρος Γκανάς.


Τιμή εισιτηρίου:
- Προπώληση (περιορισμένα): 8 ευρώ

- Υπόλοιπη προπώληση: 10 ευρώ
- Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Λάρισα: SNUFF, Αλομπάρ και Walk The Line Barber Shop
Βόλος: SNUFFΒολος
Θεσ/νίκη: Rover Bar
Κατερίνη: ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ
Τρίκαλα: Arapatta Musicbar

               190626 larizona  190626 larizona1
               190626 larizona2  190626 larizona3