8η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός :

8η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

 Η Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας είναι πια θεσμός. Από το 2000 και μετά που με απόφαση του Δήμου Λαρισαίων ξεκίνησε η διοργάνωση της, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του είδους στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

 Παρά τις αλλαγές που επιφέρει στη λειτουργία των Δήμων το πρόγραμμα Καλλικράτης – μια τέτοια αλλαγή ήταν στην ουσία η κατάργηση της ΔΕΤΠΟΛ – η Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας θα διοργανωθεί και φέτος, αφού ήδη η δημοτική αρχή διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον των εκθετών, αλλά και των επισκεπτών από ολόκληρη την Ελλάδα είναι τεράστιο.

 Η 8η Γεωργική Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση Λάρισας  πραγματοποιήθηκε  από τις 18 έως τις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή περισσοτέρων από εκατό εκθέτες. Ο  ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης αποδείχθηκε «μικρός» για να στεγάσει το τεράστιο ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, αφού η Θεσσαλία ιστορικά ήταν ο κατ’ εξοχήν χώρος του αγροτικού κόσμου και η έκθεση ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην περιοχή.

Τα οφέλη, ούτως ή άλλως είναι αξιόλογα. Η Έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον γεωργικό ή τον περιβαλλοντικό τομέα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον κατ’ εξοχήν χώρο ενδιαφέροντος, τη Θεσσαλία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούνε χρήσιμες πληροφορίες στα παρακάτω αρχεία.

1.Γενικές Πληροφορίες

2.Εκθεσιακοί Χώροι

3.Όροι Συμμετοχής

4.Δήλωση Συμμετοχής

 

Επισυναπτόμενα:
Download this file ({1C99CAF3-E66E-4F0E-A5CF-46622110AECC}_GEORGOKTHN_8.pdf){1C99CAF3-E66E-4F0E-A5CF-46622110AECC}_GEORGOKTHN_8.pdf[ ]40 kB161 Downloads