sandal logo

larissa
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Χριστουγεννιάτικη διανυκτέρευση στα Μουσεία της πόλης -Christmas Sleepover για παιδιά στο Διαχρονικό, το Λαογραφικό και το Μουσείο Κούκλας

Χριστουγεννιάτικη διανυκτέρευση στα Μουσεία της πόλης -Christmas Sleepover για παιδιά στο Διαχρονικό, το Λαογραφικό και το Μουσείο Κούκλας

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Christmas Sleepover για παιδιά στο Διαχρονικό, το Λαογραφικό και το Μουσείο Κούκλας

Την επιτυχημένη δράση «Διανυκτέρευση στα Μουσεία – Sleepover» διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών τα φετινά Χριστούγεννα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην πόλη: Κάθε μέρα γιορτή!”.

Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στα Μουσεία: Διαχρονικό, Λαογραφικό και Κούκλας.

Η διανυκτέρευση ξεκινάει στις 19:00 και θα ολοκληρώνεται στις 9:30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι δωρεάν, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν τηλεφωνικά στο 2410 614449 και ξεκινούν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, μέχρι την εξάντληση των θέσεων.

Αφού συμπληρωθούν οι συμμετοχές, οι γονείς θα πρέπει να “κατεβάσουν” την υπεύθυνη δήλωση που θα βρουν παρακάτω και αφού την συμπληρώσουν, θα την προσκομίσουν στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού στο Μύλο του Παππά (Γεωργιάδου 53) μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού τους, μέχρι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Θα φιλοξενηθούν 20 παιδιά σε κάθε Μουσείο, τα οποία έχουν γεννηθεί, για το Διαχρονικό Μουσείο τα έτη 2005 και 2006, για το Λαογραφικό Μουσείο 2004 – 2005 – 2006 και για το Μουσείο Κούκλας 2004 – 2005 – 2006.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπνόσακο, μαξιλάρι, φακό, άνετα ρούχα και ένα μπουκαλάκι νερό. Οι γονείς κατά την προσέλευση στα μουσεία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ο Δήμος Λαρισαίων προσφέρει βραδινό και πρωινό γεύμα, με τη χορηγία της Δριστέλλας catering. Το γάλα για το πρωινό προσφέρει η ΘΕΣΓάλα. Επιπλέον, τη δράση υποστηρίζουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

Για την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε ΕΔΩ

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1