Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - «Στο ατελιέ της Μαντάμ Κοκό»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Παράσταση της Ανώτερης Σχολής Χορού και Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Λάρισας

«Στο ατελιέ της Μαντάμ Κοκό» τιτλοφορείται η νέα πρωτότυπη παραγωγή της Ανώτερης Σχολής Χορού και της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου, την οποία το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Παρασκευή 17 Μαρτίου και το Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 21.00, στη Σκηνή Μπαλέτου (Μύλος του Παππά).

Μια ιστορία καθημερινή και ταυτόχρονα παραμυθένια, συνηθισμένη αλλά και σπάνια, που περιγράφει μια ημέρα προετοιμασιών για την πρεμιέρα χορευτικής παράστασης.

Η Μαντάμ Κοκό, η δημιουργός των κοστουμιών, αντιμετωπίζει το άγχος και τις σκανδαλιές των παιδιών που χορεύουν, προσπαθώντας την ίδια ώρα να «συναντήσει» την πολυπόθητη έμπνευση που θα φτερώσει το μυαλό και τα χέρια της.

Την πρωτότυπη χορογραφία, καθώς και τη διδασκαλία των variations και αποσπασμάτων κλασικού ρεπερτορίου, υπογράφουν οι Ρίτσα Ζαχαρία, Κατερίνα Μπούτου, Νικολέτα Μπατζαλέξη.
Χορεύουν σπουδάστριες της Ανώτερης Σχολής Χορού, μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Φυτωρίου και εντατικού ρυθμού της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου.

Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα, φωτισμοί: Παναγιώτης Γιαννούλας, σχεδιασμός εντύπων: korax, κείμενο-επιμέλεια οργάνωσης: Βίκυ Μπασιάκου.

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν με την επίδειξη πρόσκλησης, η οποία θα διατίθεται στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παππά), τις ημέρες Τετάρτη 15 Μαρτίου και Πέμπτη 16 Μαρτίου, ώρες 16.00-21.00, έως τη συμπλήρωση του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων της Σκηνής Μπαλέτου.