sandal logo

larissa

Το βιβλίο “Ζητώ” παρουσιάζεται στο Χατζηγιάννειο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το βιβλίο “Ζητώ” έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ύπαρξη βοηθητικού υλικού για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε Σωφρονιστικά Καταστήματα, παράλληλα όμως αποτελεί και ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε εκπαιδευτή ενηλίκων που θέλει να διδάξει την ελληνική ως δεύτερη γλώσσα.

Μια πρωτότυπη όσο και χρηστική ιδέα υλοποιήθηκε στη Λάρισα, με τον Γιώργο Τράντα, τη Βάσω Κουτζεκλίδου και την Αθηνά Μάντζιου να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του πρώτου οδηγού διδασκαλίας ελληνικών στη βάση των αναγκών των έγκλειστων εκπαιδευόμενων.

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου “Ζητώ”, του πρώτου οδηγού εκμάθησης ελληνικών σε ενήλικους έγκλειστους στη βάση των επικοινωνιακών αναγκών τους. θα γίνει στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00, με ομιλητές τους πανεπιστημιακούς Γιάννη Πανούση και Κώστα Μάγο καθώς και τον δρ. ψυχολογίας Σωτήρη Λαϊνά.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, οι εκδόσεις Τρι-ενα Πολιτισμού και το βιβλιοπωλείο Καλτσάς.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Γκιάστας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα παίξει μουσική ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Μεργιαλής, δάσκαλος στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1