Βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Ψυχική υγεία και Τέχνη» στη Λογοτεχνική Γωνία

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ AnimACEd., που διοργανώνει η Πολιτιστική – Καλλιτεχνική ομάδα Πασπαρτού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και υλοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟΑ, θα πραγματοποιηθεί, βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Ψυχική υγεία και Τέχνη», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ώρα 19:00 – 21:30, στη Λογοτεχνική Γωνία (Γαληνού & Φαρμακίδου).

Animation= Εμψύχωση
Η μέθοδος του animation, είναι μια οπτική οφθαλμαπάτη της κίνησης και αυτό συμβαίνει εξαιτίας του φαινομένου της διατήρησης της εικόνας στο μάτι μας. Η κίνηση διαμορφώνει την εικόνα, η εικόνα μεταμορφώνεται σε βίντεο και το βίντεο γίνεται το μέσο επικοινωνίας μιας ιστορίας που ξεκίνησε από μια ιδέα. Έτσι ακριβώς όπως ξεκινάνε πολλά πράγματα στη ζωή μας.
Καλούμαστε σε αυτό το εργαστήρι να συναντήσουμε όλα εκείνα που κινούνται μέσα μας, και μέσα από τη διαδικασία της Τέχνης. Η τέχνη προάγει την έκφραση και δίνει τη σκυτάλη στη ψυχή να εκφραστεί.
Θα βρούμε και θα δημιουργήσουμε τους δικούς μας τρόπους έκφρασης.

(Το εργαστήρι θα έχει διάρκεια 2,5 ωρών και θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (έως 25άτομα).
Συντονίστρια: Δάκτυλα Στυλιανή Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
Για δήλωση συμμετοχής στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας και ένα σύντομο βιογραφικό στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.