Διαβούλευση για το στρατηγικό πλάνο έξυπνης πόλης (Ολοκληρώθηκε)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Κοινωνία της Πληροφορίας έχει δημοσιεύσει (Α.Π. ΚτΠ Μ.Α.Ε: 18906/21-12-2021) τον Οδηγό υποβολής προτάσεων δράσεων έξυπνης πόλης των Δήμων προς την ΚτΠ Μ.Α.Ε. σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Κεντρικός στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη και χρήση νέων τεχνολογικών μέσων που θα βελτιώσουν τη διαχείριση και λειτουργικότητα του αστικού περιβάλλοντος, στις ελληνικές πόλεις.

Ο Δήμος Λαρισαίων όπως και οι υπόλοιποι 16 μεγάλοι Δήμοι της χώρας, καλείται να υποβάλλει ένα συνεκτικό σχέδιο προτάσεων, ως μέρος του Σχεδίου Στρατηγικού Πλάνου που καταρτίζεται από εξωτερικό συνεργάτη σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Προκειμένου να επιτευχθεί η πληρέστερη κατά το δυνατόν συγκέντρωση ιδεών και προτάσεων από το συνολικό δυναμικό της πόλης, δημοσιοποιείται το εν λόγω σχέδιο στην σημερινή του μορφή και προσκαλείται κάθε πολίτης ή / και φορέας προς υποβολή ιδεών, προτάσεων κα σχολίων σχετικά με τις γενικές και τις ειδικότερες προτάσεις του.

Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν στον Δήμο Λαρισαίων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) έως το πρωί της Τρίτης 1η Μαρτίου 2022 καθώς η προθεσμία για την υποβολή του Στρατηγικού Πλάνου εκπνέει την Παρασκευή 4/3/2022. Ο χρόνος προφανώς είναι ιδιαίτερα σύντομος πλην όμως η δομημένη διάρθρωση του δημοσιοποιούμενου κειμένου πιστεύουμε ότι διευκολύνει την κατανόησή του.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες να συμβάλουν με τις ιδέες κα τις προτάσεις τους στην σημαντική αυτή φάση του σχεδιασμού μας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Για το, παραδοθέν στον Δήμο, κείμενο του Σχεδίου Στρατηγικού Πλάνου Έξυπνης Πόλης, πατήστε ΕΔΩ

Προσχέδιο προτάσεων του Δήμου Λαρισαίων στο Ταμείο Ανάκαμψης στο ύψος του ποσού που διατίθεται για την πόλη μας.