Σημαντική ποσότητα κρέατος από τη Συντεχνία Κρεοπωλών Π.Ε. Λάρισας προσφέρθηκε στο ΚοινωνικόΠαντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Συντεχνία Κρεοπωλών Π.Ε. Λάρισας παρέδωσε σημαντική ποσότητα  με κρέατα  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προκειμένου να δοθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα κρέατα  παρέδωσε εκ μέρους της Συντεχνίας Κρεοπωλών ο πρόεδρος κος Ρίζος Ευάγγελος ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές των εορτών.

Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης καθώς και στελέχη της Δομής.

211227 kreas

Ο Αντιδήμαρχος τους ευχαρίστησε για την προσφορά αυτή ενώ παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι με τον τρόπο αυτό βοηθούν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου έτσι ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι.

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στήριξαν  οι παρακάτω χοιροτροφίκες μονάδες και εταιρείες επεξεργασίας κρέατος του νομού  Λάρισας τους  οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΦΟΙ  ΣΕΪΤΗ Ο.Ε., ΣΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ   FOOD SERVICE  Α.Β.Ε.Ε., ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, CRETA FARM.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 ( εντός της στοάς).