sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Ένταξη ηλεκτρονικών αιτήσεων του Τμήματος Ληξιαρχείου στην Ψηφιακή Πλατφόρμα του Δήμου Λαρισαίων

Ένταξη ηλεκτρονικών αιτήσεων του Τμήματος Ληξιαρχείου στην Ψηφιακή Πλατφόρμα του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Λαρισαίων, για την περαιτέρω διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πολιτών, διευρύνει την παλέτα των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες, η εκτέλεση των οποίων, δεν απαιτεί τη φυσική παρουσία τους αλλά υλοποιείται από απόσταση.

Οι νέες υπηρεσίες  του Τμήματος Ληξιαρχείου που είναι πλέον διαθέσιμες είναι οι:

Ληξιαρχική πράξη γάμου          

Ληξιαρχική πράξη γέννησης

Σύμφωνο Συμβίωσης

Ληξιαρχική πράξη θανάτου

Για την είσοδο στη Ψηφιακή Πλατφόρμα, εισέρχεστε στο site του Δήμου Λαρισαίων (larissa.gov.gr) και στη συνέχεια μενού e-Υπηρεσίες - Τμήμα Ληξιαρχείου. Επιλέγετε την πράξη για την οποία αιτήστε και ακολουθείτε τις οδηγίες ηλεκτρονικής υποβολής.

Η είσοδος στην πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών αιτήσεων γίνεται με τη χρήση των κωδικών taxisnet και τη συνεργασία του Κέντρου Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

H παλέτα των προσφερομένων υπηρεσιών, θα συνεχίζει να διευρύνεται περαιτέρω, με την ένταξη νέων, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, με κατεύθυνση την πληρέστερη δυνατή εξυπηρέτηση τους. Η ένταξη των νέων υπηρεσιών υλοποιείται με τη συνεργασία του Τμήματος Μηχανογραφικών Εφαρμογών και των αρμόδιων τμημάτων των υπηρεσιών του Δήμου που  αφορά η εντασσόμενη υπηρεσία.

210928 ipiresies

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1