sandal logo

poli 12

Αυλαία για το φετινή «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η «Κατασκήνωση στην Πόλη», το καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας που επέβαλλε η πανδημία του covid-19, η Κατασκήνωση στην Πόλη έγινε και φέτος το χαρούμενο καλοκαιρινό καταφύγιο των παιδιών της πόλης μας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου, μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, οι μικροί κατασκηνωτές είχαν την ευκαιρία στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής να δοκιμάσουν τις οδηγητικές τους ικανότητες και να παίξουν με τα σήματα.

Στον ευρύτερο χώρο του πάρκου Αλκαζάρ τραγούδησαν, έπαιξαν και κυνήγησαν τον χαμένο θησαυρό, ο οποίος ήταν ένα λαχταριστό παγωτό προς έκπληξη και ενθουσιασμό όλων. Μικροί και μεγάλοι αντάλλαξαν ευχές για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά για τα παιδιά το Σεπτέμβριο, αλλά και υποσχέθηκαν ότι του χρόνου «θα είμαστε όλοι εδώ».

Στις δράσεις παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και Συντονίστρια της Κατασκήνωσης κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που έπαιξαν με τα παιδιά και ευχαρίστησαν όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχία του φετινού προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη 2021».

210730 ailouroi2

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1