Προγράμματα δροσιάς για τους μικρούς κατασκηνωτές του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη”

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με βουτιές και πολλά χαμόγελα στην δημοτική πισίνα Νεάπολης τελείωσε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος και από τη Δευτέρα 19.07.2021 ξεκινά η δεύτερη περίοδος για τους μικρούς κατασκηνωτές.

Βουτιές, παιχνίδια με το νερό και οδηγίες για την ασφάλεια και τους κανόνες προσεχτικής κολύμβησης είναι οι μικρές καθημερινές “ρουτίνες” των παιδιών κατά τη διάρκεια των δράσεων στην πισίνα και στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας που τους παρέχουν τα εφόδια και για τις θαλάσσιες εξορμήσεις τους.

Οι δραστηριότητες κολύμβησης είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της ¨Κατασκήνωσης στην Πόλη” καθώς προσφέρει μέσα στο θερμό ελληνικό καλοκαίρι παιχνίδι, δροσιά, χαρά και ανεμελιά στα παιδιά.

Λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω Covid 19, τους χώρους κολύμβησης  θα επισκεφτούν όλες οι δομές του προγράμματος.

Στην πισίνα παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεως κος Σωτήρης Βούλγαρης, καθώς και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κα Σταυρούλα  Μπαξεβάνου.

Η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος ξεκινά την Δευτέρα 19.07.2021 και ολοκληρώνεται την 30.07.2021, με πολλές δράσεις όπως επίσκεψη στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, επίσκεψη στη γεωτεχνική υπηρεσία,  κολύμβηση, μαθήματα αστρονομίας, μαθήματα σκάκι, μαθήματα πρώτων βοηθειών, παράσταση κουκλοθεάτρου.

 

210719 kolymvit1

210719 kolymvit2

210719 pisina1

210719 pisina2