sandal logo

poli 12

Δήμος Λαρισαίων: Ανάσα ζωής και οξυγόνου από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις  5 Ιουνίου και στα πλαίσια αυτής στο κάλεσμα που έκανε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, οι καθηγητές φυσικής αγωγής έδωσαν για ακόμη μια φορά το παρόν, στο φυσικό τους περιβάλλον, σε ένα από τα αθλητικά κέντρα της πόλης μας, δείχνοντας διαφορετικές δεξιότητες από αυτές που μας έχουν συνηθίσει.

Πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο του Αθλητικού κέντρου έτσι ώστε μελλοντικά να δοθεί μια έξτρα πνοή οξυγόνου. Συμπληρωματικά βοήθησαν ώστε να ομορφύνουν κάποια σημεία που είχαν φθορές από το πέρασμα του χρόνου. Έτσι ήθελαν με τον καλύτερο τρόπο να δείξουν πως με την έναρξη του μαζικού αθλητισμού, μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας, τα γήπεδα της  πόλης μας, περιμένουν τους πολίτες μικρούς και μεγάλους να τα γεμίσουν, πιο όμορφα από ποτέ. Παράκληση όλων ήταν η ατομική ευθύνη του καθενός να βοηθήσει στην διατήρηση των αλλαγών όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μιχάλης Αναστασίου δείχνοντας και ενεργά  την συμμετοχή του στην Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος καλεί όλους τους δημότες να συνεργαστούν και να συμβάλλουν στη γενικότερη προσπάθεια προστασίας της φύσης, για μια πόλη φιλική προς το περιβάλλον,  ανθρώπινη και λειτουργική. Είναι ώρα να διατηρήσουμε την πόλη μας και τα  αθλητικά κέντρα αυτής  έτσι  ώστε να έρθουμε σε αρμονία με την φύση.

Στην δράση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο ο κ. Κωσταρόπουλος  Γιώργος  -ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΦΥΤΩΡΙΑ και ο κ. Ζήλος Αντώνης- ZILOS CHEMICALS   και τους ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας.

210607 anasa

210607 anasa1

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1