Ενημέρωση στη Νέα Σμύρνη για τα self-test

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με αφορμή την έναρξη της μαζικής χρήσης των self-test σε μαθητές το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων  ενημέρωσε τον οικισμό Νταμαρίων Νέας Σμύρνης σχετικά με την υποχρεωτική χρήση και ηλεκτρονική καταχώρησή τους προκειμένου όλα τα παιδιά να έχουν μαζί τους την Σχολική Κάρτα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη του Κέντρου κα. Μπουκόρου Εύη μαζί με τον Ειδικό Παιδαγωγό  κ. Ιορδάνη Χριστοδούλου, αφού ενημέρωσαν για την δωρεάν παραλαβή των self-test αλλά και για το ποια ακριβώς είναι η διαδικασία τους, παρουσιάζοντας τα βήματα για την  ορθής χρήση τους και την  ηλεκτρονική καταχώρησή τους,τόνισαν στους γονείς-κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πως τα self-test είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση των μαθητών στο σχολείο.

Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης παρευρέθηκε και η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης κα. Γκούνη Αθανασία τονίζοντας την σημαντική συμβολή του ΚΔΑΠ  στην κοινωνικοποίηση των παιδιών ρομά και την μη περιθωριοποίησή τους. Το κλίμα ήταν θετικό και όλοι οι κάτοικοι  δώσανε την υπόσχεσή τους για την ομαλή προσέλευση των μαθητών στο σχολείο και  την εύρυθμη λειτουργία του.

 

210518 selft neasmirni

210518 selft neasmirni2