Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας μοίρασαν τρόφιμα για το Πασχαλινό τραπέζι άπορων οικογενειών

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία λόγω των περιορισμών που επιβάλλουν τα μέτρα για την πανδημία, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας κατάφεραν και φέτος να ενισχύσουν το πασχαλινό τραπέζι των εκατό και πλέον οικογενειών με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που τις βοηθούν να επιβιώσουν. Έτσι, τη Μεγάλη Τετάρτη καταφέραμε να μοιράσουμε «σακούλες αγάπης» γεμάτες με τρόφιμα για τους δικαιούχους μας.
Η βασική πηγή εφοδιασμού του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., η Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, δυστυχώς εδώ και πολλούς μήνες δεν μπορεί να λειτουργήσει, λόγω των απαγορεύσεων. Αποτέλεσμα είναι τα ράφια του Δωρητηρίου να παραμένουν άδεια, αλλά ακόμα και τα λειτουργικά πάγια έξοδα της Στέγης Αλληλεγγύης να καλύπτονται με μεγάλη δυσκολία…
Ευτυχώς όμως, αρκετοί παραγωγοί, ακόμα και με αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις μας και έστειλαν κάποιες ποσότητες τροφίμων για τους δικαιούχους μας!
Σημαντική βοήθεια προσέφερε και η πάντα ενεργή ομάδα της Τερψιθέας, που ανελλιπώς ενισχύει υλικά τις δράσεις μας και τους είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό!

Καθοριστική ήταν και η συνεισφορά των μεγάλων επιχειρήσεων του τόπου μας, που στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης, αλλά και με την ευαισθησία που διακρίνει τις διοικήσεις τους και τους εργαζόμενούς τους, συνεισφέρουν πάντα σημαντικά στον ιερό σκοπό μας. Ευχαριστούμε λοιπόν τα Σούπερ Μάρκετς Σκλαβενίτη, τη Βιομηχανία Ζυμαρικών Μέλισσα (Κίκιζας), την Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος και την Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος Κασίδη.

210429 energ pol 1

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συμπολίτες μας που συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο στο έργο μας, καθώς και τους εθελοντές μας που με αλτρουισμό κι ευαισθησία ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες ανταποκρίνονται με την πολύτιμη βοήθειά τους!
Σε όλους ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να σημάνει και τη δική μας λύτρωση από τα δεινά που περνάμε και να επιστρέψουμε με Υγεία, Ευημερία και Ευδαιμονία σε μια κανονικότητα γεμάτη Αγάπη και Αλληλεγγύη για τον Πλησίον μας!
Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα!

210429 energ pol          210429 energ pol 2jpg