sandal logo

poli 12

"Αθλούμαι - Ενημερώνομαι -Ζω" - Διαδικτυακή δράση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, έφεραν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Μέχρι λοιπόν να ανασταλεί η διακοπή λειτουργίας των αθλητικών δραστηριοτήτων προχωράμε ως Αντιδημαρχία Αθλητισμού στην υλοποίηση της διαδικτυακής δράσης  ¨Αθλούμαι –Ενημερώνομαι- Ζω¨.

210216 image001

  «Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η άσκηση και η φυσική δραστηριότητα αποτελούν βασικά όπλα στη «φαρέτρα» της ψυχικής και σωματικής υγείας. Έτσι, ως Δήμος Λαρισαίων, προχωρούμε  σε  μία σειρά διαδικτυακών προγραμμάτων γυμναστικής και ενημέρωσης των πολιτών μας. Η δράση ¨Αθλούμαι –Ενημερώνομαι- Ζω¨, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά,  προστίθεται στην προσπάθεια του Δήμου μας  για την στήριξη των συμπολιτών μας που «Μένουνε Σπίτι» και επιθυμούν να συνεχίσουν να γυμνάζονται. Όλοι μαζί δίνουμε την μάχη αυτές τις δύσκολες ημέρες και κυρίως μένουμε υγιείς και σε φόρμα» δήλωσε  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου.

Η δράση χωρίζεται σε δυο ενότητες:

-Τηλεγυμνάζομαι

Δημιουργούνται δωρεάν τμήματα Τηλε-γυμναστικής ενηλίκων, που θα δώσουν την ευκαιρία στους δημότες μας να συνεχίσουν την άσκηση στον δικό τους χώρο.
Στόχος μας είναι η ψυχαγωγία όσων συμμετέχουν σε αυτά με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης  και την ενίσχυση της  σωματικής και πνευματικής υγείας.

Η Τηλε-γυμναστική πραγματοποιείται καθημερινά, σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση με έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε 45λεπτα πρωινά και απογευματινά ολιγομελή τμήματα. Το πρόγραμμα θα περιέχει αερόβια άσκηση, ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με όργανα/αντιστάσεις ή με το βάρος του σώματος και ασκήσεις ορθοσωμίας.

-Τμήματα ενηλίκων (18 – 65 ετών)

-Τμήματα ΑΜΕΑ (κατόπιν επικοινωνίας με τον καθηγητή φυσικής αγωγής)

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή, κατεβάζοντας την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο σας.

Αιτήσεις για την συμμετοχή στα προγράμματα τηλε _γυμναστικής μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Δήμου Λαρισαίων, στην σελίδα Fb Αντιδημαρχία Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων και στο ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό κέντρο (ισόγειο, 9.00-13.00). Για το κείμενο της αίτησης, πατήστε ΕΔΩ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας απαραίτητα την ιατρική βεβαίωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο ¨ Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό κέντρο (ισόγειο, 9.00-13.00)

Με την έγκριση της αίτησης σας, θα σας αποσταλούν στο email σχετικές οδηγίες.

-Ακούω τους ειδικούς

Κύκλος  mini παρουσιάσεων (προβολή video) από ειδικούς της πόλης μας δίνοντας χρήσιμες συμβουλές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου στο τηλέφωνο 2410 235260, 2410 626071.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1