Προσφορά φρούτων από την εταιρεία Porto Deals στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σημαντική ποσότητα φρούτων και συγκεκριμένα πορτοκάλια προσέφερε η εταιρεία Porto Deals στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κο Βουγιατζή Χρήστο ο οποίος τόνισε ότι πρέπει συνεχώς  να βοηθάμε το συνάνθρωπο μας πόσο μάλλον αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων   ενώ τα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 201224 portsodeals