Συνεχίζονται κανονικά τα έργα στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

• Παράταση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδού Λ. Κατσώνη (από 23ης Οκτωβρίου εως Νικηταρά, Ανδριανού και Ζαλοκώστα.

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς και παρά τις αρρυθμίες που προκαλεί το lock down τα έργα αναπλάσεων στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της μεγάλης παρέμβασης του Δήμου Λαρισαίων στην συνοικία της πόλης. Σημειώνεται ότι τα έργα ανάπλασης στην συνοικία, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτούνται από το Δήμο Λαρισαίων

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκίνησε η ανακατασκευή των οδών Αδριανού, Λ. Κατσώνη (23ης Οκτωβρίου-Νικηταρά) και Ζαλοκώστα σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη και την μετατροπή τους σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας και πεζόδρομο αντίστοιχα.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της οδού Αδριανού και τις προσεχείς ημέρες - ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες - θα γίνει και η ασφαλτόστρωσή της.
Παράλληλα προχωρούνε οι εργασίες στις οδούς Λ. Κατσώνη (23ης Οκτωβρίου-Νικηταρά) και Ζαλοκώστα.

Ύστερα από τις εργασίες της ΔΕΥΑΛ (κατασκευάστηκε νέο δίκτυο ύδρευσης) και των τηλεπικοινωνιακών παρόχων (κατασκευάστηκε νέο δικτύο οπτικών ινών) προχωρούνε οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής των πεζοδρομίων και του ποδηλατοδρόμου στην οδό Λ. Κατσώνη (23ης Οκτωβρίου-Νικηταρά) και της μετατροπής της οδού Ζαλοκώστα σε πεζόδρομο.

Λόγω των εργασιών που εκτελέστηκαν από τους οργανισμούς Οργανισμούς Κοιμνής Ωφέλειας, απαιτείται η παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Αδριανού, Λάμπρου Κατσώνη (23ης Οκτωβρίου-Νικηταρά) και Ζαλοκώστα και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

 201119 DL 2020111Ο 008

201119 DL 2020111Ο 010

201119 DL 2020111Ο 012