Αίτηση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Λαρισαίων - Αναβίωση ρυθμίσεων 100 δόσεων (άρθρο 90 ν.5036/23)

Ο ενδιαφερόμενος αίτησης ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, θα πρέπει:

Να υποβάλλει: Ηλεκτρονική αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Μετά την Οριστική Υποβολή της αίτησης, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων θα «ανεβάσει» στην πλατφόρμα, στα «Παραδοτέα Έντυπα», το πιστοποιητικό που αιτείται ο ενδιαφερόμενος δημότης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Ταμείου στο τηλέφωνο 2413 500 266.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

Επιλέγοντας το ανωτέρω link, ο ενδιαφερόμενος:

  • εισέρχεται στο περιβάλλον της ψηφιακής πλατφόρμας,
  • ακολουθεί η αυθεντικοποίηση του χρήστη με τους κωδικούς TAXISNET
  • επιλέγει από το αριστερό μενού "Αιτήσεις" - Οι Αιτήσεις μου"
  • επιλέγει: «+Νέο»

Στο πεδίο Κατηγορία Υπηρεσιών επιλέγει Τμήμα Ταμείου και στο πεδίο Υπο-Κατηγορία Υπηρεσιών επιλέγει την πράξη για την οποία αιτείται.

Συμπληρώνει όλα τα πεδία στην καρτέλα Στοιχεία Υποβολής (τα υποχρεωτικά έχουν την ένδειξη *).

Στην ενότητα Συνοδευτικά Δικαιολογητικά (αν απαιτείται) επιλέγοντας κάθε γραμμή και πατώντας το σύμβολο + στη στήλη Επισύναψη, επισυνάπτει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ο ενδιαφερόμενος αποθηκεύει προσωρινά τις αλλαγές πατώντας το κουμπί «Αποθήκευση».

Η αίτηση θα πρωτοκολληθεί μετά την Οριστική Υποβολή (στο πεδίο: «Οριστική Υποβολή» ο ενδιαφερόμενος επιλέγει: Ναι).

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Δήμου Λαρισαίων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (GDPR)

Ο Δήμος Λαρισαίων, πλήρως συμμορφωμένος με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν από την αίτηση και τα τυχόν συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά έγγραφα θα διαβιβαστούν στην αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος Λαρισαίων υποβάλει σε επεξεργασία μόνο τα Προσωπικά Δεδομένα σας που είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία. Εφαρμόζει επίσης τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για  τη νόμιμη τήρηση, την επεξεργασία και την ασφαλή φύλαξη των αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έτσι ώστε να διασφαλίζει και να προστατεύει με κάθε τρόπο την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, παράνομη διαβίβαση ή την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία τους.