sandal logo

poli 12

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - Αναβολή της Αγοράς Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες της 1ηςΝοεμβρίου 2020

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση του COVID-19 στην περιοχή της Λάρισας, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου 2020 Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, και να τη μεταφέρουμε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, με την προϋπόθεση ότι δε θα υφίσταται το κώλυμα που μας επιβάλλει την αναβολή.

Όσοι πολίτες παράγγειλαν ήδη προϊόντα μπορούν να προσέλθουν κανονικά να αγοράσουν τα προϊόντα τους στη νέα ημερομηνία (15/11), εφόσον δεν προκύψει κάτι που να την αναιρεί. Επίσης, οι παραγγελίες στο site μας www.energw.gr, με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλ. 2413011972, κιν. 6909566709 κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας από Δευτέρα ως Παρασκευή 10 -12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα εκτός Τρίτης και Πέμπτης, συνεχίζονται κανονικά, για όσους θέλουν να παραγγείλουν για τη νέα ημερομηνία.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση που προκαλείται λόγω της κατάστασης, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας και να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε, παρά τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση και θα βγούμε νικητές!

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1