sandal logo

poli 12

«Έμα» στον θερινό κινηματογράφο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τη χιλιανή δραματική ταινία «Έμα» θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά, από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Μετά από ένα τραυματικό γεγονός που θα συγκλονίσει την οικογενειακή της ζωή, η Έμα, μια νεαρή γυναίκα που ζει μέσα από τον χορό, προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, αναλαμβάνοντας κάθε ρίσκο για να το καταφέρει
Η «Έμα» έχει τον δαιμονιώδη ρυθμό του χορού ρεγκετόν, αντικατοπτρίζει τη μεγαλομανία – αλλά και την ανασφάλεια -του καλλιτέχνη και τολμά να οδηγηθεί στα άκρα όταν όλα καίγονται στη ζωή της ηρωίδας.
Μια εμπρηστική δραματική ταινία για την τέχνη, την επιθυμία, την εγκατάλειψη και την οικογένεια.

Δραματική 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 102′
Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραϊν με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μαριάνα ντι Τζιρόλαμο, Σαντιάγο Καμπρέρα
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 21:00 και οι πόρτες στις 21:30.
*Πριν από την κανονική προβολή, παρουσιάζονται στους θεατές, τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.
*Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, η χρήση της μάσκας επιβάλλεται σε “παντός είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους”.
Οι θεατές θα πρέπει να φοράνε μάσκα καθόλη τη διάρκεια της παράστασης/προβολής/συναυλίας. Το πρόστιμο ανέρχεται στα 150 ευρώ.

200914 Poster

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1