sandal logo

poli 12

Ολοκλήρωση του προγράμματος ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 202Ο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η «Κατασκήνωση στην Πόλη», το καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Σε πείσμα των καιρών και ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας που επέβαλλε η πανδημία του covid 19, η Κατασκήνωση στην Πόλη έγινε και πάλι το χαρούμενο καλοκαιρινό καταφύγιο των παιδιών της πόλης μας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, οργανώθηκαν χοροί, κινητικά παιχνίδια, αθλοπαιδιές σε όλες τις δομές του προγράμματος.
Στην τελετή λήξης του 25ου δημοτικού σχολείου – 3ου νηπιαγωγείου παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Αναπληρωτής Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Αλεξούλης, η κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων – συντονίστρια του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» και η Λίνα Μουσιώνη, Παιδαγωγική Υπεύθυνη των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων.

Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια και σκυταλοδρομίες με μπαλόνια και στεφάνια, χόρεψαν χορούς παραδοσιακούς και σύγχρονες χορογραφίες, απόλαυσαν δροσερούς χυμούς που μοίρασαν ο κ. Γιάννης Αλεξούλης και η κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Δήμος Λαρισαίων, κατανοώντας τις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών και δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των οικογενειών, φιλοξένησε συνολικά στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη» 350 παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών. Το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Κατασκήνωσης σχεδιάστηκε από έμπειρους παιδαγωγούς της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ ) του δήμου μας για να γεμίσει το καλοκαίρι των παιδιών με γλυκές αναμνήσεις.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την επιτυχία του φετινού προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη 2020».

200807 IMG0097

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1