Περισσότεροι από 100 νέοι και νέες για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα workshops για την λειτουργία των συλλογικών οργάνων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops) του Δήμου Λαρισαίων με θέμα την εξοικείωση των νέων με τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων νέων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 23 Ιουλίου (18:00 – 21:30) και την Παρασκευή 24 Ιουλίου (9:00-12:30) στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Στο εκπαιδευτικό διήμερο συμμετείχαν πάνω από 100 νέοι και νέες της πόλης μας που το προηγούμενο διάστημα είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας. Μέσα από μία διαδικασία ιδιαίτερα γόνιμου και πλούσιου διαλόγου, αναδείχθηκαν οι λόγοι για τους οποίους η νέα γενιά δεν συμμετέχει στα κοινά και κατατέθηκαν προτάσεις για το τρόπο με τον οποίο η κατάσταση θα αλλάξει.

Η διαδικασία συγκρότησης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας,  με την πραγματοποίηση δημόσιας κλήρωσης.

 Στην εκπαιδευτική διαδικασία συμμετείχαν ως εισηγητές/τριες οι Χρήστος Γκόβαρης, Δημήτριος Δεληγιάννης, Ελλη Χριστούλα, Αθανασία Σιαπέρα, Εμμανουήλ Ράντης,

200724 IMG 5496