Ξεκινάει το μεγάλο έργο ανάπλασης των οδών Κολοκοτρώνη – Λάμπρου Κατσώνη – Κοραή

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:
  • Εναρξη από την Λάμπρου Κατσώνη (από 23ης Οκτωβρίου εως Κοραή – Νικοτσάρα)

Ξεκινούν, εντός της εβδομάδας, τα έργα ανάπλασης και μετατροπής σε δρόμους ήπιων κυκλοφορίας των οδών Κολοκοτρώνη – Λάμπρου Κατσώνη – Κοραή, μετά και τη δημοσίευση σε ΦΕΚ των προσωρινών (εργοταξιακών) κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Τα έργα θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 15 Ιουλίου, οπότε  θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στην Λάμπρου Κατσώνη (από το ύψος 23ης Οκτωβρίου,  έως Κοραή  - Νικοτσάρα).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Σημειώνεται ότι το έργο Διαμόρφωση Δρόμων ήπιας κυκλοφορίας (Κολοκοτρώνη – Λ. Κατσώνη – Κοραή), περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Ο προυπολογισμός του ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ/ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του έργου θα είναι πέρα από την λωρίδα κυκλοφορίας, ο ποδηλατόδρομος διπλής κατεύθυνσης, η  νησίδα πρασίνου καθώς και η λωρίδα στάθμευσης.

200713 analp katsoni

200713 analp katsoni 1