«Δε θα Συμπεθεριάσουμε Ποτέ!» στον θερινό κινηματογράφο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την ξεκαρδιστική ιταλική κωμωδία «Δε θα Συμπεθεριάσουμε Ποτέ!» προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως Σάββατο 18 Ιουλίου στις 22:00 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Η ταινία είναι απολαυστικά αστεία, αλλά και τρομερά επίκαιρη. Ο σκηνοθέτης της Ρικάρντο Μιλάνι διαχειρίζεται τους πρωταγωνιστές του σαν αρχέτυπα που συμβολίζουν τις διαφορετικές τάξεις της κοινωνίας, αλλά και την διαφορετική ηθική που επικρατεί σε αυτές.

Ο ένας έχει την πολυτέλεια να πηγαίνει σε ιδιωτικές παραλίες και να κάνει συζητήσεις για αφηρημένη τέχνη, ενώ ο άλλος πασχίζει να βρει ένα άδειο σημείο στην παραλία όπου οι άνθρωποι είναι στριμωγμένοι σαν σαρδέλες και ζει μια ζωή όπου τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα μπορούν να του πάρουν την δουλειά.

Υπόθεση
Ο Τζιοβάνι είναι ένας άνδρας που προέρχεται από τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της Ιταλίας. Είναι πολιτικά ενεργός καθώς εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες του μπροστά σε επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να προωθήσει την ανάπτυξη των φτωχών περιοχών της Ιταλίας.

Η Μόνικα είναι μία γυναίκα που κυκλοφορεί με ένα ρόπαλο μπέιζμπολ στο αμάξι της. Δουλεύει σε όποια δουλειά βρίσκει να δουλέψει και μένει σ’ ένα διαμέρισμα στην περιφέρεια της Ρώμης, μαζί με τις δύο κλεπτομανείς αδερφές της.

Η ζωή αναγκάζει αυτούς τους δύο ανθρώπους που προέρχονται όχι μόνο από δύο εκ διαμέτρου αντίθετες περιοχές, αλλά έχουν και διαφορετικό υπόβαθρο, να περάσουν άφθονο χρόνο μαζί, διότι τα παιδιά τους ερωτεύονται.

Τελικά, παρά τις διαφορές τους ανακαλύπτουν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο.

Κωμωδία 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 98'
Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ρικάρντο Μιλάνι με τους: Πάολα Κορτελέζι, Αντόνιο Αλμπανέζε, Σόνια Μπεργκαμάσκο
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 20:45.
*Πριν από την κανονική προβολή, παρουσιάζονται στους θεατές, τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.

200710 Poster