Η “InDΟΝΝΑtion” συμμετέχει στον νέο ψηφιακό δίσκο του Άλκη Μπαλτά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (Δ.Ω.Λ.) “InDΟΝΝΑtion”, συμμετέχει στον νέο ψηφιακό δίσκο με τίτλο "Ηλιαχτίδες" ("Sunrays") του διακεκριμένου συνθέτη, μαέστρου και παιδαγωγού Άλκη Μπαλτά που μόλις κυκλοφόρησε από τη Subways Music.

Περιλαμβάνει έναν κύκλο τραγουδιών για παιδιά (για τρίφωνη χορωδία ομοίων φωνών), ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για τον συνθέτη, αφού αφορμή για τη δημιουργία των έργων στάθηκε η ποίηση της μητέρας του Γαλάτειας Μπαλτά και αφιερώνεται στις εγγονούλες του Δήμητρα, Μάρθα και Άλκηστη.

Η συνεργασία με τον Άλκη Μπαλτά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη χορωδία μας, διευρύνει τα διαπιστευτήρια της ανελικτικής καλλιτεχνικής πορείας της “InDΟΝΝΑtion”, ενώ παράλληλα, επαληθεύει και αναδεικνύει τις ποιοτικές επιλογές του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη.

Η “InDΟΝΝΑtion” ευχαριστεί θερμά τον συνθέτη που ήταν παρών σε ολόκληρη τη διαδικασία της ηχογράφησης, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη χορωδία, νοηματοδότησε με ξεχωριστό τρόπο την ερμηνεία της, καθώς της αποκαλύφθηκε η γλυκύτητα του δημιουργού, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η συγκίνησή του στο θαύμα της ζωής.

Τη χορωδία συνόδευσε στο πιάνο η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη.

Πολλές ευχαριστίες στο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Δ.Ω.Λ. καθώς και στον ηχολήπτη Θέμη Μπέκo, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της ηχογράφησης.