sandal logo

poli 12

Ανοικτές διαλέξεις περί πολιτικής με διακεκριμένους επιστήμονες

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

• Συνεργασία Δήμου Λαρισαίων – Πανεπιστήμιου Πολιτών, Δικηγορικού Συλλόγου, σειράς διαλέξεων Politics First

Τέσσερις σημαντικές ανοικτές διαλέξεις με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς και με θέματα που αφορούν της πολιτική και καθοριστικές έννοιες όπως Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ασφάλεια, Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Ανθρωπος, θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στην Λάρισα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλίας του Δήμου Λαρισαίων, μέσω του Πανεπιστημίου Πολιτών, του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, της σειράςανοικτών διαλέξεων Διαλέξεων Politics First και ο Δήμος Λαρισαίων και της έδρα UNESCO «Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία και Ειρήνη».

Για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των διαλέξεων, εκπρόσωποι των διοργανωτών παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του Μεγάρου του Δικηγορικού Συλλόγου. Ειδικότερα, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κ. Δη,/ Δεληγιάννης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Νικ. Μπασδέκη, ο συντονιστής των Politics First, επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Δημ. Ακριβούλης, το μελος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κων. Βελησσαρίου και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου κ. Στ. Μπαξεβάνου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Δεληγιάννης χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία και τη συνεργασία του Δήμου, του Δικηγορικού Συλλόγου για την διοργάνωση των διαλέξεων με τα Politics First, ιδιαίτερα όταν αυτές διοργανώνονται σε μια εποχή ταραγμένη όπου κυριαρχεί για πολλούς η ρητορική του μίσους».

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1