sandal logo

poli 12

Προβολή ταινίας - «Σκιά» στο Χατζηγιάννειο

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

200207 skia

Την επική περιπέτεια του σπουδαίου Κινέχου σκηνοθέτη Ζαν Γιμού «Σκιά» προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 19:00 και στις 21:30 στο Χατζηγιάννειο.

Ο δημιουργός εντυπωσιακών ιστορικών επών όπως τα «Ιπτάμενα Στιλέτα» και ο «Ήρωας» επιστρέφει στο είδος που τον καθιέρωσε παγκοσμίως με μια εκθαμβωτική περιπέτεια εποχής.

Η ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας, ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω.
Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του, ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη, χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα.
Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες.
Υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Τα κινεζικά Τρία Βασίλεια, τα τρία ανεξάρτητα κράτη που προέκυψαν κατά την περίοδο 220-280 μ.Χ είναι ο πυλώνας της ταινίας. Η ταινία, εντός του συγκεκριμένου ιστορικού πλαισίου, φέρνει σε σύγκρουση τη δολοπλοκία με τον έρωτα, την ίντριγκα με την εξουσία.

Περιπέτεια 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 116'
Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού με τους: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γουάνγκ Κιανγιουάν
Γενική είσοδος: 4 ευρώ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1