sandal logo

poli 12

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Επί δημαρχίας Απόστολου Καλογιάννη, η ενημέρωση για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα συσκέψεων και επαφών του Δημάρχου με κυβερνητικούς παράγοντες και κρατικούς λειτουργούς για σημαντικά ζητήματα της πόλης και του Δήμου γίνεται με θεσμικό τρόπο, από τον ίδιο τον Δήμαρχο Λαρισαίων, στο πλαίσιο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τα μέλη του σώματος και την πόλη για το περιεχόμενο της συνάντησης του με τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη, για τη διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαρισαίων.

Στην συγκεκριμένη, χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση, η οποία είχε καθοριστεί με προσωπικές ενέργειες του Απ. Καλογιάννη,  και εν αναμονή του ραντεβού του δημάρχου και των βουλευτών του νομού με τον υπουργό κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδη, εμφανίστηκε με δική του πρωτοβουλία και ο βουλευτής κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος αργότερα προχώρησε στην άστοχη ενέργεια να δημοσιοποιήσει  στοιχεία της συζήτησης, πριν καν ενημερώσει ο Δήμαρχος. 

Είναι γνωστό,  ότι ο Δήμαρχος συνομιλεί και συνεργάζεται με όλους όσοι έχουν την ευθύνη και τη δυνατότητα να συμβάλουν, πολιτικά, θεσμικά και διοικητικά,  στην υλοποίηση του σχεδίου της δημοτικής αρχής για το παρόν και το μέλλον της Λάρισας. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια αυτού του είδους η συνεργασία έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα για την  πόλη και το Δήμο. Στον ίδιο δρόμο θα πορευτούμε και στην νέα θητεία που μόλις ξεκίνησε. Συνομιλώντας με όλους για το καλό της Λάρισας μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1