Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Βιβλιοπωλείο "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Γραφική ύλη προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.


Οι ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου κυρίες Δήμητρα και Μαριλένα Σίσκου ενίσχυσαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια αυτή ώστε να δοθούν σχολικά είδη όπως τετράδια, μολύβια, στυλό και σχολικές τσάντες στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων ,χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 241025587 , Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

180921 koin polyxromo