Κέντρο Κοινότητας - Συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων με τον Εθνικό Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET BASKETBALL 3on3 – MINI VOLLEYBALL 4on4
Ο Αθλητισμός λέει “Stop Bullying”


Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Εθνικός Λάρισας διοργανώνει αγώνες 3on3 μπάσκετ, 4x4 μίνι βόλεϊ καθώς και διαγωνισμό σουτ στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 11:00πμ το πρωί.


Το Τουρνουά, που έχει γίνει πλέον θεσμός, αφορά αγόρια και κορίτσια δημοτικού για τους αγώνες μπάσκετ και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου για τους αγώνες βόλεϊ ενώ για πρώτη φορά θα διεξαχθούν αγώνες 3on3 μπάσκετ αποκλειστικά για κορίτσια δημοτικού.


Στους μικρούς αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια για τους αγώνες, νερά, χυμοί και διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο σύλλογος Α.Ο. Πελασγιώτιδας για την προσφορά του στον αθλητισμό ο οποίος και θα συμμετάσχει με δικούς του αθλητές.


Ο Εθνικός Λάρισας θέλοντας να συμβάλει στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού (bullying) που τείνει να γίνει πραγματική μάστιγα στα σχολεία των παιδιών μας, αποφάσισε να αφιερώσει την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2018-2019 σ΄ αυτό το σκοπό, με σύνθημα «Stop Bullying».


Με τη συμβολή – συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας, ο σύλλογος θα μοιράζει σε κάθε αγώνα ενημερωτικό υλικό, ενώ θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά και άλλες δράσεις για αυτό το σκοπό.

180912 prosklisi