« Τρέχουμε στον Πηνειό» 2017

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

170509 Pineios arxeio 1

 

Συμμετέχω! Τρέχω! Γιορτάζω!

 Για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, της πόλης μου

Η Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής  διοργανώνει και φέτος την Κυριακή 14 Μαΐου στις 10:00 το πρωί τον λαϊκό αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στον Πηνειό».

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Η πρώτη είναι 4 χλμ. (κυρίως για τα παιδιά) και η δεύτερη 8 χλμ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν κάτω από την γέφυρα του Αλκαζάρ στο ύψος του κηποθέατρου

            Η εκδήλωση που έχει πλέον καθιερωθεί στην καρδιά των Λαρισαίων σαν γιορτή των εκδηλώσεων του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού στην πόλη μας, διοργανώνεται για 23η συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με στόχο να αναδειχθεί η ευγενής άμιλλα σαν μέσο συναγωνισμού σ΄ όλες τις μορφές της κοινωνικής δράσης.

Η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται για μια ακόμη φορά μεγάλη και η Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής με τους ανθρώπους της, με την δυναμική που τους δίνει η τεχνογνωσία τόσων ετών, είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που με τη συνδρομή τους στηρίζουν το οργανωτικό μέρος του αγώνα, εθελοντικά και με κίνητρο μόνο την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

            Ο υπεύθυνος Αθλητισμού με εντολή Δημάρχου κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος σημειώνει.

«Απευθύνω κάλεσμα προς όλους τους συμπολίτες μας, τους νέους και τις νέες της πόλης μας, να συμμετάσχουν σ αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Ο αγώνας δρόμου ''ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ'' είναι μία από τις κορυφαίες αθλητικές δράσεις του Δήμου και προσελκύει κάθε χρόνο και μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.

Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, με κέφι και ζωντάνια δίνοντας μία διαφορετική εικόνα στην πόλη και με αυτό τον τρόπο ας στείλουμε το μήνυμα της συναδέλφωσης, της χαράς του αθλητισμού και του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’.      

Εύχομαι ο φετινός αγώνας ''ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ'' να αποτελέσει την αρχή μιας ακόμη πιο έντονης και αποδοτικής προσπάθειας από όλους, για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους των αρχών και των αξιών του αθλητισμού και του πολιτισμού.»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και Σάββατο 13 Μαΐου από 08.00 έως 13.00 και Τετάρτη απόγευμα από 05.00 ως 08.00 στα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος, Ρούζβελτ 59 1ος όροφος (Χατζηγιάννειο) καθώς και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.