Συνάντηση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων με τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνάντηση πραγματοποίησε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κο Θανάση Μαμάκο, μέσα σε κλίμα εποικοδομητικής συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανοιχτή του στάση και την προσήλωσή του στο έργο της νεολαίας.

Επισημαίνοντας τη σημασία του ρόλου των νέων στην τοπική κοινωνία, εξέφρασε την προθυμία του να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες και τα έργα τους, αλλά και να συνδιαμορφώσει από κοινού Δημοτική Αρχή και Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας δράσεις και πρωτοβουλίες για την νεολαία του Δήμου.

Σε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας υποστήριξης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ελευθερία κινήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, ενθαρρύνοντάς τους να εκφράσουν τις ιδέες τους και να δράσουν ενεργά για την κοινότητα.

Επισήμανε επίσης ότι η προσπάθεια και η αφοσίωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας για την πρόοδο της πόλης θα βρει πάντα την υποστήριξή του.

Υπογραμμίστηκε ότι ο στόχος και ο σκοπός του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας είναι να αποτελεί τη φωνή των νέων της πόλης και να προσπαθεί να εντάξει ενεργά όσους περισσότερους νέους γίνεται σε αυτό.

Τέλος, κλείνοντας τη συνάντηση, ο Δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη δέσμευσή του να είναι δίπλα στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και να τους υποστηρίξει σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που αποβλέπει στη βελτίωση της πόλης και της κοινότητας γενικότερα.

Η συνάντηση κατέληξε σε μια αίσθηση αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για μελλοντικές συνεργασίες από κοινού και επιτυχημένα έργα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κος Αλέξανδρος Τσάτσος, η Αντιπρόεδρος κα Βασιλική Κουκούλη, η Γραμματέας κα Ευαγγελία Καρυώτη, ο Υπεύθυνος Οικονομικών κος Μιλτιάδης Μπουρονίκος, η Εκπρόσωπος Τύπου κα Σοφία-Ριζέλα Ραμάι και ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής κος Παύλος Χατιλάρης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

240301 dimarxos dsn